Pardavėjas: Mobiservis
Brūkšninis kodas: 4895213702997
Prekės kodas: ACFAN00199A
Likutis sandėlyje: 2
8.02 €
Parduotuvėje kaina gali skirtis. Kaina galioja tik užsakant internetu.
 
payment types
Store ✓ Prekė yra sandėlyje
Pristatysime Jums per 1-3 darbo dienas.
Arba atsiimkite Mobiservis salone, paruošime per 0-2 d.d.
Free Shipping Pristatymas į paštomatą - 1.99 €, į namus - 4.99 €
Pirkite už 50 € ar daugiau ir pristatysime NEMOKAMAI

Jeigu prekės vietoje neturime, galime užsakyti per 3-5d.d. praktiškai visas retas dalis ir gavę skubiai pakeisti. Parduodamas dalis galime pakeisti Mobiservis taisykloje.
Domina remonto kaina? Nerandate prekės?
Teiraukitės tel.: +370 633 300 33 arba
Rašykite mums
Korpuso ventiliatorius F12 TC su temperatūros kontrole, 3-pin, 120mm, juodas.
Ypatybės: Idealus temperatūros valdymas. Temperatūros jutiklis yra ant 40 cm kabelio ir gali būti pastatytas šiltose kompiuterio vietose. Tai užtikrina ne aukštesnę nei 38°C temperatūrą bet kurioje korpuso vietoje ir palaiko jūsų procesoriaus arba vaizdo plokštės aušinimą. Kita vertus, šis ventiliatorius išlaiko minimalų triukšmo lygį ir tik prireikus padidina greitį. Optimizuotas statiniam slėgiui. Kuriant naująjį F12 TC ventiliatorių ypatingas dėmesys buvo skiriamas sutelktai oro srovei, statiniam slėgiui. Šis ventiliatorius garantuoja ypač efektyvų aušinimą, net esant padidintam oro pasipriešinimui. Inovatyvus dizainas dar tylesniam ir efektyvesniam veikimui. Naujoviškas ventiliatoriaus dizainas pagerina oro srautą ir palengvina efektyvų aušinimą. Darbaratis suprojektuotas taip, kad būtų kuo labiau sumažintas triukšmo lygis, tačiau užtikrinamas norimas oro srautas ir slėgis. Patvarumas. Skysčio dinaminis guolis turi alyvos kapsulę, dėl kurios išvengiamas alyvos nutekėjimas ir užtikrinamas ilgesnis bei tylesnis ventiliatoriaus darbas. Patikima kokybė. Puikūs ilgalaikių testavimų rezultatai net ir ypač nepalankiomis sąlygomis leidžia užtikrinti, kad šie gaminiai pasižymi ne tik kokybe, bet ir ilgaamžiškumu. Todėl ventiliatoriams F12 TC suteikiama 6 metų gamintojo garantija. Du veikimo būdai. Šilto oro išpūtimas iš korpuso. Šalto oro pūtimas į korpusą.
Techniniai duomenys: Greitis: 300 - 1350 aps./min. Oro srautas: 53 CFM / 90.1 m³/h. Statinis slėgis: 1 (mm / H2O). Triukšmo lygis: 0.3 Sone. Valdymo principas: temperatūros kontrolė. Guolis: skysčio dinaminis guolis. Įtampa/srovė: 0.2A/ 12V DC. Pradinė įtampa: 6 V. Jungtis: 3 kontaktų. Kabelio ilgis: 400 mm. Išmatavimai: 120x120x25 mm. Spalva: juoda. Svoris: 107 g.
Garantija: 6 metai.

Rašyti atsiliepimą

Jūsų vardas:


Jūsų atsiliepimas: Pastaba: HTML nesiverčia!

Įvertinimas: Blogas           Geras

Į žemiau esantį laukelį įveskite patikros kodą: