Pardavėjas: Mobiservis
Brūkšninis kodas: 9990000330355
Prekės kodas: BS330355
Likutis sandėlyje: 2
88.60 €
Parduotuvėje kaina gali skirtis. Kaina galioja tik užsakant internetu.
 
payment types
Store ✓ Prekė yra sandėlyje
Pristatysime Jums per 1-3 darbo dienas.
Arba atsiimkite Mobiservis salone, paruošime per 0-2 d.d.
Free Shipping ✓ Nemokamas pristatymas
Kurjeris prekę pristatys nemokamai

Jeigu prekės vietoje neturime, galime užsakyti per 3-5d.d. praktiškai visas retas dalis ir gavę skubiai pakeisti. Parduodamas dalis galime pakeisti Mobiservis taisykloje.
Domina remonto kaina? Nerandate prekės?
Teiraukitės tel.: +370 633 300 33 arba
Rašykite mums
Bevielis Apple CarPlay + Android Auto adapteris iPhone ir Android telefonams leidžia naudotis originalia automobilio CarPlay funkcija nesijungiant laidu prie telefono. Specialiai sukurtas tiek Apple, tiek Android telefonų naudotojams, kad AA-CP jungiklio pagalba lengvai ir greitai persijungtų į belaidę automobilio sąsają priklausomai nuo turimo telefono tipo.
Ypatybės: Skirtas Apple iPhone su iOS 10 ir naujesne versija ir Android 10 išmaniesiems telefonams su Wi-Fi ir BlueTooth tik automobiliams su gamykline Apple CarPlay sistema, pagamintiems nuo 2016 metų: Audi, Land Rover, Mercedes-Benz, MBUX, Porsche, Skoda, Volkswagen, Jaguar, Nissan. Netinka BMW automobiliams! CarPlay / Android Auto - tai programinė įranga, leidžianti išmaniajam telefonui palaikyti sąsają su automobilio prietaisų skydelio ekranu ir integruoti informacines ir pramogines programėles. Pasižymi greitu automatiniu prisijungimu, sklandžia sistemos veikla ir nenutrūkstamu bevieliu ryšiu. Palaikomas valdymas vairo mygtukais, rankenėle bei jutikliniu ekranu. Prietaiso programinė įranga atnaujinama internetu. Atnaujinimas nerekomenduojamas, jei gerai veikia visos prietaiso funkcijos. Prietaisas turi Wi-Fi ir Bluetooth 5.2 įrangą: BT jungiasi prie telefono, tačiau veikia per Wi-Fi. Paprastas įjungimas: USB laidu prijunkite prietaisą prie CarPlay funkciją turinčio automobilio USB lizdo, nustatykite jungiklį į AA ar CP priklausomai nuo savo išmanaus telefono (AA - tai belaidis Android Auto, o CP tai belaidis Apple CarPlay), tada savo išmaniajame telefone pasirinkite automobilio Bluetooth kodą iš automobilio ekrano ir suporinkite įrenginius. CarPlay / Android Auto paruoštas naudojimui automobilio ekrane ir aktyvuosis kaskart automatiškai per kelias sekundes po automobilio užvedimo. Būsenos indikatoriai LED mėlynos/raudonos švieselių pagalba. Palaikomi telefonai: nuo iOS10 versijos iPhone SE/13/14/15; Android 10 ar naujesnės versijos telefonai - belaidžiam ryšiui; laidiniam ryšiui tinka Android 6 ar naujesnės versijos telefonai.
Techniniai duomenys: Maitinimo įėjimas: 5V USB. BlueTooth versija: 5.2. Wi-Fi dažnių diapazonas: 2.4 GHz - 5 GHz. Sąsaja: USB Type-C. Jungimo laidai: 1x USB Type-C į USB Type-A / 1x USB Type-C į USB Type-C (abu pridedami). Plug&Play: taip. Palaikomos OS: iOS 10 ar naujesnė versija, Android 6.0+ (laidiniam ryšiui), Android 10+ (belaidžiam ryšiui). Būsenos indikatoriai: LED. Valdymo jungiklis: AA-CP. Korpuso medžiaga: ABS plastikas. Matmenys: 60 x 60 x 11 mm. Svoris: 31 g. Spalva: juoda.
Garantija:24 mėn.

Rašyti atsiliepimą

Jūsų vardas:


Jūsų atsiliepimas: Pastaba: HTML nesiverčia!

Įvertinimas: Blogas           Geras

Į žemiau esantį laukelį įveskite patikros kodą: