Pardavėjas: Mobiservis
Brūkšninis kodas: 9990000330386
Prekės kodas: BS330386
Likutis sandėlyje: 2
93.53 €
Parduotuvėje kaina gali skirtis. Kaina galioja tik užsakant internetu.
 
payment types
Store ✓ Prekė yra sandėlyje
Pristatysime Jums per 1-3 darbo dienas.
Arba atsiimkite Mobiservis salone, paruošime per 0-2 d.d.
Free Shipping ✓ Nemokamas pristatymas
Kurjeris prekę pristatys nemokamai

Jeigu prekės vietoje neturime, galime užsakyti per 3-5d.d. praktiškai visas retas dalis ir gavę skubiai pakeisti. Parduodamas dalis galime pakeisti Mobiservis taisykloje.
Domina remonto kaina? Nerandate prekės?
Teiraukitės tel.: +370 633 300 33 arba
Rašykite mums
Bevielis Apple CarPlay + Android Auto adapteris iPhone ir Android telefonams leidžia naudotis originalia automobilio CarPlay funkcija nesijungiant laidu prie telefono. Apple CarPlay funkciją konvertuoja į belaidę Android Auto, todėl ir Android išmaniųjų telefonų naudotojai gali naudotis šia automobilio sąsaja. Specialiai sukurtas tiek Apple, tiek Android telefonų naudotojams, kad jungiklio pagalba lengvai ir greitai persijungtų į belaidę automobilio sąsają priklausomai nuo turimo telefono tipo.
Ypatybės: Skirtas Apple iPhone su iOS 10 ir naujesne versija ir Android 11 išmaniesiems telefonams su 5GHz Wi-Fi įranga ir tik automobiliams su gamykline Apple CarPlay sistema, pagamintiems nuo 2016 metų: Audi, Land Rover, Mercedes-Benz, MBUX, Porsche, Skoda, Volkswagen, Jaguar, Nissan. Netinka BMW automobiliams! CarPlay / Android Auto - tai programinė įranga, leidžianti išmaniajam telefonui palaikyti sąsają su automobilio prietaisų skydelio ekranu ir integruoti informacines ir pramogines programėles. Prietaisas turi Wi-Fi 2.4G/5G ir Bluetooth įrangą: BT jungiasi prie telefono, tačiau veikia per Wi-Fi. Palaikoma Siri / Google Assistant balso komanda. Palaikomas valdymas vairo mygtukais, rankenėle bei jutikliniu ekranu. Paprastas įjungimas: USB laidu prijunkite prietaisą prie CarPlay funkciją turinčio automobilio USB lizdo, nustatykite jungiklį į Android Auto ar CarPlay priklausomai nuo savo išmanaus telefono, tada savo išmaniajame telefone pasirinkite automobilio Bluetooth kodą iš automobilio ekrano ir suporinkite įrenginius. CarPlay / Android Auto paruoštas naudojimui automobilio ekrane ir aktyvuosis kaskart automatiškai per kelias sekundes po automobilio užvedimo. Prietaisas su USB kištuku, tinka automobiliams su USB Type-A sąsaja. Tinka ir automobiliams su USB Type-C sąsaja, prijungiant OTG adapterį (adapteris pridedamas). Techniniai duomenys: Maitinimo įėjimas: DC 5V USB. Wi-Fi dažnių diapazonas: 2.4 GHz- 5 GHz. Belaidžio WiFi ryšio standartai: IEEE802.11a/b/g/n/ac. Sąsaja: USB Type-A. OTG adapteris: USB Type-A į USB Type-C (pridedamas). Plug&Play: taip. Palaikomos OS: iOS 10 ar naujesnė versija, Android 11 ar naujesnė versija. Būsenos indikatorius: 1x LED. Valdymo jungiklis: taip. Matmenys: 65 x 50 x 14 mm. Svoris: 22 g. Spalva: juoda.
Garantija:24 mėn.

Rašyti atsiliepimą

Jūsų vardas:


Jūsų atsiliepimas: Pastaba: HTML nesiverčia!

Įvertinimas: Blogas           Geras

Į žemiau esantį laukelį įveskite patikros kodą: